/ Allmänt /

Dubai touchdown.


Nu är vi i Dubai och det är hur skönt som helst. Hittills har vi bara hunnit hänga på stranden och ätit en middag på en resturang, idag ska vi ligga vid poolen och sen blir det nyårsfirande. Ska bli riktigt kul att uppleva nyår här i Dubai, hört att de går all in här.. 

Nu är klockan 8:00 och jag ligger som vanligt vaken och väntar på de andra. Ska gå ner och tömma hela frukostbuffén på mat snart. Frukostbufféer måste ju ändå vara det bästa med att bo på hotell? 
/ Allmänt /

Dubai.

Hej! 

Dåligt med uppdatering här de senaste dagarna, har haft fullt upp. På juldagen var jag på ett event för French Baazar, där bjöds det på lite mat, bubbel och goodie bags. Senare på kvällen blev stället till en klubb och vi var där till två innan jag och Malin tröttnade och drog hem till mig. Var allt som allt en jättetrevlig kväll! 
igårkväll träffade jag klasstjejerna (minus Julia och Alice :( ) för att dricka vin på Brillo, vi satt där ett bra tag och catchade upp om allt som har hänt. Var så mysigt. När de stängde på Brillo var vi inte sugna på att dra hem så då blev det Obaren på Sturehof i några timmar, var också kul. Jobbiga var väl att jag hade en slimmad polotröja på mig och jag har nog aldrig varit så varm i hela mitt liv, polotröja plus nattklubb är inte en bra kombo..  
Ikväll har jag bara hängt med tjejerna hemma hos Bebban, pratat och skrattat som vanligt. Herregud vad jag har saknat dem. Nu dröjer det ytterligare en vecka tills vi kan hänga igen för imorgon drar ju jag till Dubai i åtta nätter. Det är jag och min familj, mormor, plus våra familjekompisar Cia och Göran + barn som åker, ska bli så himla mysigt och kul! 

 
/ Allmänt /

Lite julklappar.

Den här berlocken är min absoluta favorit, den är från Marc o Jacobs och jag fick den i artonårspresent av Julia. När den är stilla står det ingenting på berlocken förutom några streck, men när man snurrar på den står det I Love you, så fint. ❤️Fick iallafall en ny guldkedja till den av mamma och pappa då den gamla var sönder.