/ Allmänt /

"Vad tjejer egentligen menar med sina snaps"

En tjej har skapat den här "guiden" för att förstå hur man ska tolka tjejers snap. Haha tyckte den var riktigt on point. 

k
 
 
 
/ Allmänt /

Tisdag.

Igår efter jobbet åkte jag till L'angolo där jag mötte Malin och Carro. Där satt vi på deras uteservering i flera timmar och hade det jättemysigt. Tycker det är så himla roligt att göra saker under veckodagarna, även om man är väldigt trött och sliten efter jobb. När man väl har lyckats ta sig hemifrån så är det ju faktiskt värt det. Men IDAG däremot gav jag efter och lät mig själv däcka på sängen när jag kom hem. Är fortfarande helt död så känner att det kommer bli en väldigt tidig kväll ikväll... 


/ Allmänt /

Sommardag.


Igår var jag ute med min kollega Sanna och hennes kompisar. Hade skitkul! Vi började hos Sanna där vi drack lite drinkar på balkongen och hade det trevligt och sen drog vi vidare till hennes tjejkompis. Efter det drog vi till en liten bar/"klubb" i Sollentuna, om jag ska vara ärlig så hade jag ställt in mig på värsta sunkiga alkishaket typ, men det var skitkul faktiskt. Där var vi i några timmar innan det blev dags för mig att rulla hemåt. 

Idag har jag mått helt okej, har legat ute på balkongen och pressat precis hela dagen. Har känts som en riktig sommardag!! Så underbart! Har legat i bara bikini och det var VARMT ändå kan jag säga. Gotta love spring.. 
Från Sannas snap, haha skrev inte så själv😄😄Var dålig på att ta bilder igår, men lyckades knäppa några på mig själv haha