/ Allmänt /

Det här är USELT!!!

Alltså helt seriöst, vet att jag har det gör argumentet till allt som jag tycker är dåligt haha men, om forskare har kunnat uppfinna flygplan och vaccin mot massa dödsfarliga sjukdomar BORDE DE VERKLIGEN KUNNA TA FRAM EN LITEN YNKA TABLETT SOM GÖR SÅ ATT EN HELT VANLIG INFLUENSA FÖRSVINNER. Jag ska fan bli forskare och hitta ett sånt läkemedel. Påminn mig om det när jag är frisk sen.. 

Nej men på riktigt. Om jag inte mår bra/betydligt bättre imorgon kommer jag ringa sjukhuset och kräva att de ger mig nån stark skit. 😡
/ Allmänt /

Älskar sånna här 😅


/ Allmänt /

Update från sjukstuganMår ungefär lika dåligt idag som de andra dagarna, är alltså inne på fjärde dagen med feber. Love it 😀 har dessutom ätit typ sammanlagt tre mackor de senaste dagarna så känner mig som ett jävla skelett. Usch. Hoppas jag mår bra imorgon så jag kan pallra mig till Ella en stund på kvällen, hon ska ha lite födelsedagsmingel. Utgång går ju nog bort men iaf vara där ett tag.. Är så fruktansvärt jävla uttråkad. När man är frisk tänker man alltid att det skulle vara lite mysigt/skönt att vara lite sjuk och bara softa hemma några dagar, men när man väl är det vill man SKJUTA SIG I HUVET.