/ Allmänt /

2036

Sitter just nu och tittar på Torpederna på fyran med familjen. Lite småkul ny serie. 

Har haft en aschill dag idag, bara vart hemma och städat, rensat min garderob och fixat lite annat. Även badat och gjort massa tjejgrejer som jag alltid gör på söndagar, typ inpackning, ansiktsmask o så. Haha. Älskar sånt där, och älskar att känna mig fräsch. 

I veckan har jag rätt mycket planerat, först jobb såklart sen imorgon ska jag träffa Malin som ska sova här, på tisdag ska jag käka ute med Ella och Johanna, på onsdag ska jag träffa Mathilda. Sen på fredag ska jag flyga till kusinerna i Karlskrona 👌


Älskar "kransen" som hänger på vårt ytterdörr! 

/ Allmänt /

Balenciaga

JAG BEHÖVER NÅN AV DE HÄR I MITT LIV NU 


Tur att man ska till Dubai snart.. 

/ Allmänt /

Känner mig lite busig idag

Haha rolig grej hände nyss. Det är ju första advent idag och då ger alltid mamma mig och Nils en varsin chokladjulkalender (hon kommer typ fortsätta med det resten av våra liv). Jag såg den ena kalendern i bokhyllan för några dagar sen och jag var fett chokladsugen så jag tömde hela kalendern typ och sen stängde jag luckorna och la tillbaka den i hyllan. Sen idag när vi fick kalendrarna sa jag bara  "åh jag vill ha den röda" för den är den som jag inte ätit nått av, så Nils fick den tomma haha. 
Så hörde jag hur mamma gick in till Nils och gav honom kalendern och efter typ fem min hörde man honom ropa "den är ju tom!!!" Mamma ba va? Han ba inte en enda choklad är kvar!!! Mamma ba men Gud den måste ha varit så från affären.. Jag går till Ica och säger att vi vill ha en ny. 
Hehe. Suckerz