/ Allmänt /

1942

Hade en asorolig kväll igår! Först käkade jag Ella och Louise på fridays, sen förade vi lite och drog sedan till collage där blackan hade sin sista skiva. So saaad.. Var iaf en fett lyckad skiva med massa dans och bra musik! Kul. Sen drog vi på efterfest vilket var helt meningslöst haha, hatar efterfester, och sen hem till Elliot där vi slagga. 
Idag har jag vart helt förstörd hela dagen, inte särskilt bakis men bara så jäkla trött. Så ska bara hänga hemma ikväll. 


/ Allmänt /

Hahaha🙏
/ Allmänt /

0941

Vaknar ofta upp nu för tiden med en lätt känsla av ångest/stress. Det är bara när jag vaknar också. Kan ligga och vända och vrida på mig i två timmar, halvsovande, och liksom ha den känslan. Skitjobbigt😨 

Idag ska jag iaf göra klart sista plugget me Victor och Ella. Det är vårt jävla gymnasiearbete som aldrig blir klart, lämnade in det för nån vecka sen och fick tillbaka det med anmärkningar på VARJE sida av 50 sidor. Haha han kommer aldrig bli nöjd med oss oavsett hur mycket vi ändrar.. 
Aja. Sen ikväll är den en blackanskiva som jag ska på och det är jag faktiskt rätt taggad för. Ledig imorgon ju så man måste inte tänka på att vara tidig och så. 🎈


Pluggade med Johanna igår, hon var extremt hjälpsam