/ Allmänt /

2325

Älskar att NÄSTAN alla av mina bästa vänner bor inom tio min gångavstånd. Annars hade ju inte vi kunnat umgås som vi gör idag liksom, vi hänger ju mer eller mindre varenda kväll hemma hos nån. Ikväll har vi vart hos bebban och kollat första avsnittet av BB. Är tyvärr en sucker för sånna där intelligensbefriade program.. Nu blir det sängen, är sjuukt trött så kommer sova gott inatt 🙏

Vi blev några stycken.. 

/ Allmänt /

Årets bb-deltagare... Pin:/Värst är ju nästan "har aldrig varit trogen i en relation" haha åh det är verkligen nått att SKRYTA om. Stor applåd 👏

/ Allmänt /

1220

Hade en astrevlig kväll igår som började i stan med mamma och slutade på Mathildas pappas femtioårsfest. 

Mamma och jag bestämde oss för att gå ut och käka bara hon och jag och det var skitmysigt. Först tog vi ett glas vin på nått ställe (som typ visade sig vara ett alkishak haha) och sen käkade vi tapas på caliente. Såååå gott. Älskar tapas. 

Efter middagen tog vi en taxi till Hässelby och mamma drog hem och jag drog till Mathilda där det var fullt ös. Jag älskar verkligen vuxenfester, tycker det är såå kul haha. Vuxna är ofta inte lika stela och dryga som folk i ens egna ålder kan vara, speciellt tjejer. 

Vi var där ett tag iaf, sen drog vi dit två av Mathildas killkompisar och satte oss nere hos henne med dem plus Mathildas brorsa och hans polare. Var fett trevligt. Kom hem vid halv fyra och stupade i säng.