/

Haha faktiskt lite

/

Tre dagar kvar sen äre slut..

/ Allmänt /

2125

Fan vilken dålig BLOGGERSKA jag är.. Uppdaterar aldrig. Kommer nog aldrig bli nån Kenza.. Fan.
 
Helgen har gått snabbt som vanligt, var ute i fredags och det slutade i kaos på södersjukhuset. Malin hade antingen fått i sig nånting, alltså nån drog, eller fått världens jävla snefylla, läkarna kunde inte riktigt avgöra det. Men det var läskig iaf, hon betedde sig fett konstigt. Inte bara som man gör när man är FULL..Men nu mår hon bra iaf, var sjukt orolig under den natten. Läskigt när man inte vet vad som är fel.
Aja, spenderade natten där med henne och Jimi och var inte hemma förrän sju på morgonen - mindre lyckat för jag började jobba elva. Tog mig iaf igenom jobbdagen och även jättetrevligt födelsedagsfirade utav Denise på kvällen trots att jag var en zombie typ. Har aldrig varit så skönt att lägga sig i sängen som den kvällen.
 
Sen i söndags och idag har jag plugggat heeeela dagarna. Den här veckan är fan en MÖRDARVECKA.. jag förlorar typ livskraften. Ångrar att jag valde foto som individuellt val också. Har massa analoga bilder som ska vara inne tills på fredag, och fotade massor idag som tog flera timmar och skulle framkalla imorrn, men sen så hände det såklart nått med kameran så pappa var tvungen att dra ut hela filmen = ALLA bilder borta. Jag började gråta, på riktigt. Ni vet känslan när man har hållt på med nånting så jävla länge och ÄNTLIGEN blir klar och lite nöjd, så försvinner allt. Då känner man att man vill dö typ.. Men men, har mailat min lärare och ber till gud att jag får några till dagar till på mig för annars är jag körd...
Nej, fan vad jag gnäller.Jag ska inte skriva nått mer om PLUGG o sånt nu. Det är tråkigt att läsa om..