/ Allmänt /

0056

Fan jag är en usel bloggerska.. De senaste dagarna har iaf bestått av jobb jobb jobb. Igår jobbade jag stängning och drog sedan ut med några av tjejerna. Vi hamnade på collage men jag var inte där allt för länge, det var mer lockande att dra hem till varm säng med sovsällskap. Drog till Christopher och vi var uppe alldeles för länge som vanligt = förstörd dag idag. Jag mår fan DÅLIGT om jag inte får sova, hela dagen känns som en dimma typ. Men men. Tog taxi därifrån imorse eftersom bussjävlarna från Lidingö fortfarande strejkar, asjobbigt.. Sl är fan skyldig mig pengar..
 
Nu ska jag gå o lägga mig, drar till Karlskrona tiiidigt imorrn. Ska upp om fyra timmar typ, fett segt.. Behöver sova ut..Fan vad jag gillar att göra många punkter..
/ Allmänt /

Standardkväll på klipporna med tjejerna

/ Allmänt /

2320

 
 
 
Hade en sjukt trevlig dag och kväll igår med massa vänner. Först var vi hos Kajsa alla brudar och käkade silllunch(inte jag ifs men..), sen drog vi till lövsta och mötte upp lite folk och spelade kubb och brännboll. Äkta midsommar. Sedan drog vi vidare hem till Reijhell och käkade middag där och sen blev det lite fest. Var astrevligt.
När dem andra drog vidare till nästa fest drog jag ju ist till Lidingö och slagga vilket jag är glad för, hade inte pallat jobba idag ifall jag hade fortsatt kröka o så..Men aja, det blev en lyckad midsommarafton iaf!