/ Allmänt /

Sant

/ Allmänt /

Man kanske borde bli ett JBfan

Hade en läskigt verklig dröm inatt... Ni vet när det verkligen känns som att det är PÅ RIKTIGT. Om JUSTIN BIEBER faktiskt, pin.. Men antagligen för att det har varit så extremt mycket hype kring honom på sistone, jag är inte så supertaggad på honom annars..  

Drömde iallafall (okej det är fett ointressant att lyssna på folks drömmar egentligen. Men det här är ju ändå en blogg så här är ni ju inte TVUNGNA att läsa och låtsas vara intresserade hehe) att jag var på Rose när han var där i onsdags och sen ville han ha med mig till sitt hotellrum, så jag följde med. Och sen HÅNGLADE vi och jag tog asmycket kort haha som jag tänkte att jag skulle visa felicia och Ella, sen när jag skulle gå så frågade jag om hans nummer och då sa han NEJ haha. För han tänkte att jag skulle sprida det isånnafall.. Vilken stil va!! Först hånglar han upp randombrud och sen vägrar han att ge telefonnumret! Taskigt..

Iallafall, det var sjukt hur verkligt det kändes, men ändå var jag typ medveten under själva drömmen om att det var en dröm.. Det är konstigt hur det kan vara så. Det känns fett verkligt när man drömmer, man ser detaljer och hör ljud och allt. Men man vet ändå på nått konstigt sätt att det inte är på riktigt. Tänk om jag jag drömmer JUST NU....knaz  

 

/ Allmänt /

haha fan det där är typ jag innan löning