/ Allmänt /

Överlevde

Heej. Nu är orkanen över och äntligen börjar NY vakna till liv. Har varit helt dött de senaste tre dagarna, allt har varit stängt, ingen trafik, tunnelbanor stängda osv.. trodde aldrig att jag skulle komma till Manhattan och faktiskt ha TRÅKIGT. VI har liksom bara suttit inne på hotellrummet och kollat filmer de senaste dagarna. Men men, som tur är så har vi både idag och imorgon kvar vilket innebär att jag iallafall kommer hinna shoppa en del.. Har inte ens hunnit shoppa nånting än liksom. Dåligt. Ni som undrar hur orkanen var så var det inte så himla farligt, jag hade förväntat mig vääärsta stormen med typ saker som flög omkring i luften och så. Det var bara som en storm. Men den fick ju iförsig ganska allvarliga konsekvenser för staden.. 
 
Aja, nu ska vi snart gå upp (klockan är typ sex här tror jag) och äta frukost nånstans på stan och sen shoppa. Hörs när jag är hemma. Puss 
/

Ny

Är i ny nu. Det är awesooome Fast det är på väg att bli orkan, och den kommer tydligen bli rätt allvarlig så vi kommer inte kunna gå ut på flera dagar.. Kul resa.. Lite coolt att vara med om en orkan på Manhattan dock. Men skulle ju helst ha sluppit.

Nu ska iallafall jag och mamma i väg på Gossip girl tour, klockan är bara tio på morgonen här.. Det ska bli kul, hoppas inte stormen kommer tidigare bara :| vi hörs sen om jag överlever! *dramaqueen*

/ Allmänt /

1750

Oj vad jag såg rödhårig ut.
Ska iallafall börja röra mig mot Ella snart. Vi ska fira hennes födelsedag med middag och sådär. Blir nog inte allt för sent med tanke på att jag ska åka mot flygplatsen vid sju imorgon. Åker ju till NY! Så himla glaaaad! Det enda är att det ska vara orkan där typ.. Kul. Mamma har laddat upp med regnkappor och grejer, till och med regnBYXOR har hon packat ned. Hoppas fan jag slipper använda sånna, mer osexig kan man ju inte bli.. Aja..
Hinner nog slänga iväg ett till inlägg innan jag åker. Men ha så kul ikväll!