/ Allmänt /

Grattis på födelsedagen morfar

Hoppas du har det bra, var du än är. Vi saknar dig och tänker på dig. Vi ses i nästa liv <3

/ Allmänt /

Svar på lite frågor som jag har varit för lat för att svara på...

hej om 1903:
ditt hår var jättefint! hur får du det så?

Tack! Jag lockar det med vanlig plattång, snurrar lite bara.. :) Ibland blir det bra och ibland inte.

andrea om 1803:
hur sminkar du dig ?? :) älskar din blogg och vill ha ditt utseende!!

Tack först och främst!! Jag sminkar mig som en vanlig människa hehe.. Kladdar på lite av varje och sen är det färdigt. Puder, mascara, brunpuder, ögonbrynspenna..Det är typ det. :)


Sara om Mitt liv är tråkigt right now:
Tror du att man skulle kunna passa in i blackan även om man är rätt blyg av sig? Har ni bra sammanhållning i eran klass? Kan du inte skriva lite om skolan, för och nackdelar osv. Super tacksam för svar!!

Det vet att du kommer göra!! Blackan är en skitbra skola för alla typer av människor. Jag tycker att du ska klicka dig in här på Ellas blogg (min classmate) som har skrivit bra om blackan, kunde inte hålla med henne mer så kändes onödigt att skriva en hel ny text. Men läs den!

andrea om Hoho jag är fan skojig:
hur sminkar du dig? har du några tips på kläder/smink och hår för att se äldre ut ?? :D
äLSKAR DIN BLOGG BTW

Som jag skrev ovan, sminkar mig inte på nått speciellt sätt direkt. Nja haha... Kör på de kläder du tycker är snygga bara, med tanke på att jag själv ser ut som en f12a så vet jag inte om jag är rätt person att svara på det. :D Tack! eller vad man säger!

Anonym om Jag kommer göra dig besviken, jag kan inte stanna länge:
vad pratade du om på ditt tal?

Jag pratade om relationen man har till sina föräldrar under tonåren och hur den förändras :)

/ Allmänt /

2047Väntar på Desperate ska börja... Näst sista avsnittet ju!! :( Hur ska jag klara mig..
 Idag har jag varit ledig apropå ingenting, igår också. Blev tillfrågad förra onsdagen om jag ville komma på intervju på Hollister idag så pallrade mig iväg dit, kommer ju inte få jobbet om man säger så. Var 11 stycken på samma intervju, den var på engelska, alla var skitsnygga. Jag blev fett blyg och vågade inte säga så mycket, astöntig haha. Sen skulle hon som intervjua ta ett kort på en när man skrattade = jag KAN inte skratta på kort om jag inte vill skratta eller vad man säger. Det börja rycka i min mungipa då och jag ser ut som ett retard. Och det gjorde det nu också haha, vidrigaste bilden på mig nånsin!! Men men, det var väl en bra erfarenhet iallafall...:)