/ Allmänt /

1209

Haha najs ser ut som 12 barre, iallafall hade tydligen bokat klipptid klockan TIO igår. Tur att de skickar sms dagen innan annars hade jag aldrig kommit ihåg det, men vem fan bokar tid klockan tio... Det var lite jobbigt :(
 
 
 
 
På kvällen drog jag och Mathilda till Lidingö, eller vi var på lite olika ställen men slutade där. Var med på musikvideo haha som även Johanna var med på, shit vi kommer bli mobbade, dansade och grejer. Men det var kul :)
 
/ Allmänt /

Jag kommer alltid älska dig och det håller jag fast vid när jag nu släpper taget

 
 
 

Jag kan ju inte sluta älska dig bara sådär
 
 
Vilken fin. Och riktig.
/ Allmänt /

Bezzerwizzermaja

Stör mig litepå folk som bor i Sverige och är uppvuxna i Sverige som inte kan prata ordentlig svenska. Och nu syftar jag inte på en del nykomna invandrare och deras säg-walla-språk för de orden kommer ändå ursprungligen från deras språk.
Jag syftar på svenskar som inte kan hantera vårt språk ordentligt. Till exempel som när folk säger "jag gick hem till han". AH!!! Vill rätta dem varje gång men pallar inte leka svensklärare, men shit vad det kliar i munnen då,haha.
Häromdagen hörde jag någon som sa "jag är attraherad för dig" eller vad det nu var... Vadå FÖR dig? Inte för att jag skriver helt korrekt här på bloggen hela tiden men jag vet iallafall att det inte heter "Jag är attraherad FÖR dig" :@
 
Och en annan sak. SÄR SKRIVNINGAR. O gillar dem jätte mycket. Orden får ju en helt annan innebörd så ibland kan man knappt förstå meningens innehåll. Vi säger att jag ska beskriva en svarthårig sjuksköterska och så särskriver jag meningen så att det blir  "en svart hårig sjuk sköterska". Det blir helt fel hallååå. Vart jag vill komma är att om alla bara vore liite duktigare på svenskan, som jag liksom, så skulle världens alla problem att lösa sig.=)