/ Allmänt /

2048

Sitter här i min ensamhet och väntar på Malin. Vi ska mysa och så ikväll, bada jaccuzzi :D Helt sjukt att det är såhär mörkt tio i nio! Seriöst, det är ju fan kolsvart!! Oskönt som fan.
Btw så är Malin också brunett nu, skitsnyggt! Tyckte typ jag var snygg men sen såg jag henne och ja.. insåg att jag är inte alls snygg. Jag är asful. Men det var ju kul så länge det varade!!! VERKLIGEN!!! 
 


vill ha sommar igen... Vad snabbt den försvann.
 
/ Allmänt /

2114
Lyckades såklart somna vid fyratiden nu på eftermiddagen och vaknade kvart över åtta. JOBBIGT. Men det är så jävla skönt att sova på eftermiddagen, typ skönare än på natten.
Idag har jag varit i skolan, jobbig känsla när alla kollar på nya frillan och granskar.. Trivs bra dock. Vid ett drog vi in till kulturhuset och kollade på nån utställning typ. Tycker inte om konst. Hatar att hålla på och försöka hitta budskap och symbolik i allt och bla bla bla.. Typ: "den här målningen på en fjäril som flyger symbolisar kärleken och gemenskapen mellan två människor"... Man ba eller så är det en fjäril.. Men men, antar att det kan vara intressant ibland men tycker ofta att konst är så överdriven och flummig och det gillar jag inte. 
/ Allmänt /

Vafan


Var inte meningen att det skulle bli såhär mörkt haha.. Visade en bild på en tjej med mörkblont/ljusbrunt hår och sa att jag ville ha så och det blev såhär. Tydligen är det jättesvårt att gå från mitt gamla blonda till en sån ljusbrun färg jag ville ha.. Men men,  jag blev faktiskt nöjd ändå och hittills trivs jag fett bra i mörkt! dock Så är det ju slingor så det ser fett randigt ut i vissa ljus, men det kommer förhoppningsvis försvinna efter några tvättar. :)