/ Allmänt /

Valborg tjoo


tjäänna duckface xD :P
Ska snart dra mig mot Frandis där jag och några ska käka. Efter det drar vi till Denise och sen får vi se lite. Ha en bra kväll! =)
/ Allmänt /

Helgen/ Allmänt /

1742

Tjäänna mina trogna läsare. Jag har faktiskt väldigt trogna läsare. Även om de är få - så är det nästan exakt samma antal varje dag. Coolt.

I helgen har jag varit mer eller mindre upptagen. I fredags var vi hos David på artonsårsfest, det var mycket trevligt! Mycket gamla ansikten vilket alltid är kul. Jag och Malin fann lite nya äventyr framåt kvällskvisten haha, men det slutade iallafall att vi två kom hem till mig vid tre-tiden.

Igår låg vi ute i solen i några timmar, har ju varit hur skönt väder som helst de senaste dagarna!! Underbart. Framåt kvällskvisten drog jag mig till Mathilda och hon jag och Denise chillade där ett tag innan vi drog ut. Var trevligt det också. Kom hem rätt sent ch blev sedan väckt nio imorse så är sjukt trött. Kommer sova gott inatt.

Idag har jag mest chillat i lekparken med min lilla kusin som är här och med min moster. Tror jag och Anna (moster) bara ska kolla på film och mysa ikväll (Y)

Bilder kommer senare!