/ Allmänt /

2242Ta mig tillbaka nuuuu


Fredag imorgon, ja ja ja!!!
idag har jag varit i skolan. Surprise! efter det drog jag till Vällingby, käkade på donken med Louise (hon i kassan ba, "men gud, hur ska all den här maten få plats i den där lilla kroppen?" och nickade mot mig... Ska man ta det bra eller dåligt?) och därefter drog jag till Bobbys och fixade utväxten. Blev lite buddys med min frisör också. Det är nice.

Nu ska jag gå och tejpa igen alla kranar i huset så att det kommer spruta åt alla håll när man vrider på dem, hoho 1a april imorgon!! Fy fan vad jag är rolig!
/ Allmänt /

Till er killar där ute...

...Som tycker att ni är så hiimla snygga och så hiiimla bra och att ni är guds gåva till kvinnan helt enkelt, jag har ett litet meddelande till er här. Beredda? okej, här kommer det: 

Ni. Är. Inte. Så. Snygga. Som. Ni. Tror.

Förstår om det högg till lite i bröstet nu. Men det är helt enkelt bara att acceptera, vem vet, nån dag kanske det faktiskt kommer en tjej som faller för just din äckliga machoattityd!här snackar vi bra grejer♥  (tyvärr säger ryktena att han är just en sån kille som jag precis nämnde, men i det här fallet är jag nästan beredd att göra ett undantag. Nästan)

/ Allmänt /

1200

Värt att gå upp för att vara i skolan en kvart. Verkligen. Nu ska jag plugga kartan, eller nej, jag ska kolla på film. Sen ska jag plugga kartan. Ser fram emot det åhh ♥