/ Allmänt /

Better Times


"Running around 'cause you beat yourself up
And you made a crack and the one that you love is gone
How much longer can you play with fire before you turn into a liar?
I've been around before
Thought you weren't looking anymore
But then we, we come and go, go up in smoke
I don't want to know, I don't want to know
We don't need a sign to know better times"
/ Allmänt /

Next stop Malta

Kvällen har spenderats på Riddersvik och sen hemma hos nån random typ. :P Vet inte vad han heter :P Nu ska jag slagga i två timmar sen drar vi Arlanda, faaaaannnnn vvvvvaaaaaad taaaggaaaad jaaaagg ääääär!!!!!! Ha det bra gott folk!
/ Allmänt /

Malta inatt!!

/div>
Tror att det är här vi kommer bo men är inte säker....
ÅH. Inatt åker vi ju! det är helt stört. Känns som att det var typ i söndags vi var på informationsmötet och jag och Louise typ dog av övertaggning, vi längtade ihjäl och kände att det var en evighet tills vi skulle åka. Och nu åker vi fan.

Shit vad jag är taggad!!! Det här kommer bli så sjukt bra! Tre veckor på Malta St. Julians med min bästa, 35 grader, hotellboende med massa andra ungdomar och jaaa hela grejen är sick. Än är jag inte direkt nervös men tror att jag kommer bli det lite senare, typ på flygplatsen när vi ska träffa resten av gruppen. Tänk om det är värsta....Nej. Det här kommer bli bra.
Har tagit Lottas och Alices (som redan är där nere) maltesiska mobilnummer så ska ringa  dem när vi är där så ska vi ses. :D
Nu ska jag röra mig utåt, ska säga hejdå till tjejerna. Lär nog blogga igen innan jag åker vid cirka tre inatt...Men om jag inte hinner så säger jag hejdå nu och ha det bra de kommande tre veckorna! Jag kommer kanske blogga nån enstaka gång men inte mer än så...