/ Allmänt /

Båten

Åå hei bloggen, nu sitter jag på tuben på väg in till stan, därifrån ska jag ta cinderella ut till möja där morsan hämtar mig. Ska vara ute med båten ett tag, så jävla otaggad, vill vara hemma med mina kompisar! Var så himla kul att träffa dem igår, matilda och dem är ju dock kvar på Gotland så dem hann jag inte träffa... Jaja, får se om jag kommer blogga nått nu, tror ej det. Men annars så kommer jag om en och en halv vecka. Ha det bra!
/ Allmänt /

1234

Igår var vi hos Denise, var helt okej. Var kul att träffa folk iallafall!! nu ska jag packa för imorgon bär det av igen, ska ut med båten med familijen i en och en halv vecka.... Ser iallafall fram emot Sandhamn på måndag då Malin kommer ut och ska bo i vår båt en natt! kommer nog bli mys. Nu ska jag.. dö lite. Puss
/ Allmänt /

Mer om Malta...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
min norska snygging
 
 
 
 
 
 
 
en annan norsk snygging
 
blek brud
 
 
 
 
 
golden bay
 
 
våra italienska haff
 
 
 
summeranza
 
skumparty på sky club
 
 
 
Thomas, en av våra ledare.
 
Åh. Får typ ont i magen av att se alla bilder.
Jag tänkte berätta lite om hur det var. Okej, det var så jävla bra. Har fått massa nya vänner och sett och upplevt en massa nytt. Jag och Louise blev sjukt tighta med två härliga blondiner från Danderyd som vi även bodde i samma rum som i fem dagar. Sen blev dem hemskickade för att de hade druckit men de åkte inte hem, istället tog de in på hotell i närheten av St. Julians och vi fortsatte hänga på kvällarna. Blev även polers med några sköna västeråsprickar, Göteborgare, skåningar, Norrmän och så vidare.
 
På dagarna hade man ju lektioner i typ två och en halv timme, men de märkte typ inte om man inte gick på dem... Sen fick man göra vad man ville, vi låg mest och pressade vi poolen/stranden/beach cluben på kvällarna gick vi oftast ut och käkade. Ef hade "disco" på en inhyrd klubb sju dagar i veckan så man kunde antingen gå dit (på söndagar var det skumparty, så jävla kul) eller ut på bargatan. Dock "fick" man inte klubba egentligen och en dag fick vår ledare reda på att vi hade varit där så jag och Louise fick gå på ett möte med chefen typ...Astöntigt. Men Ef har verkligen nolltolerans mot alkohol(och tydligen så är klubbar kontakt med alkohol). Eftersom Ef var känt för att anordna de största suparresorna för några år sen och det blev jättemycket rabalader om det i media så var väl dem helt enkelt tvungna att skärpa till sig. Men nu är det överdrivet, Linda och Camilla (våra rumskompisar) blev "hemskickade" för att ha druckit två breezers var. Men men..
Det var sjukt nice iallafall och varenda liten del av min kropp vill tillbaka.