/ ur arkivet /

på tal om fotogenisk


sök på fotogenisk så lär det komma upp Julia Cenner. Hon är fanimej definitionen av ordet, blir verkligen bra på aaalla bilder! bajs på dig.

dagen i korta drag -  planering inför emmas födelesedagspresent, powernap på no:n, fotning med jullan, sockerkaksbak, tappa även ett ägg som smetade ut sig i hela jävla kylen haha. Och.. well that's about it.

nu ska jag göra det jag gör varje kväll, kolla på SATC! :D
/ Allmänt /

jag får väl helt enkelt ha burka på mig


vårt hotell.


i vinter, om nästan exakt fyra månader, ska jag till Oman! till en stad som heter salalala nånting hehe. Geografi är inte min starka sida. I alla fall, längtar som fan!

bara en liten sak, satt och läste på nån hemsida nyss och hittade det här:

"kvinnor bör bära löst sittande kläder som täcker knän och axlar. Badkläder bör endast användas vid poolen. Klädseln utanför hotellområdet bör vara diskret och proper, inget för tight, kort, genomskinligt eller urringat. "

sen från en annan hemsida: "aldrig visa ben eller armar, om du inte vill ha oönskad uppmärksamhet och blickar från män."

hoppas de skojar med mig, hur kan man undvika att visa armar och ben i ett trettio grader varmt land?? plus, jag äger inte ens en kjol som ens täcker låren. I'm screwed..
/ Allmänt /

2114lite kort om lördagen - jag och några tjejer var hemma hos mig och lyssna på musik och taggade till, sen drog vi till Jeff där det var folk och efter det träffade jag och Louise Sanna som tog med oss på fest hos some guy. Kvällen slutade på statoil med Louise med varsin korv och mycket skratt...

Idag väcktes jag och L av att hennes grannar hade typ största fighten ever, fan vad läskigt det lät... vi gjorde gröt (okej louise gjorde gröt) haha och satt bara och chillade hos henne tills jag stack hem och hon till Matilda. Och nu sitter jag här, ensam och lite smådeppig över att helgen är slut och att jag börjar åtta och slutar fyra imorgon. Va kuuul!!