/ Allmänt /

1853


Tjaaaaa. Nu sitter jag och gör matteläxan och efter det måste jag typ svara på sofrågor som jag ligger efter med.. Yay....Har inte hänt så mycket idag, förutom ett mirakel som skedde under idrotten. Jag och Klara hittade nämligen alla kontroller på orienteringen! och vi använde inte örhänget, hehe. Jag är fett stolt, även fast Klara var den som mest skötte kartan och jag var hejarklacken. HEHE. HEHE. HEHE. Haha skoja, gah vad tråkigt jag har.

I alla fall, efter skolan gick jag och Felicia hem till mig och vi höll på att baka sockerkaka när vi kom på att det inte fanns ägg, så.. Men vi käka smeten som den var och snacka massa skit.

Nej men.. nu måste ägna mig åt plugg, pussss
/ Allmänt /

Nyss


tröja & örhängen HM

/ Allmänt /

Aj

Nu har jag pluggat på no provet som jag har i morgon typ hela kvällen, men nu orkar jag inte mer.. Det får gå som det vill. Min hjärna kan inte ta in mer.

Nu känner jag mig helt stirrig så tänkte lägga mig och kolla på tv eller nått. Ta en apelsin. Haha, det är så sjukt gott! äter det jämt. Men det svider som f*n på läpparna efteråt, har ni tänkt på det? igår satt jag med käften i ett glas med kallt vatten i över en kvart och försökte få det att sluta svida haha :s

Aja, ni får ha en skön kväll :)