/ Allmänt /

1828


En jättefin bild på Louise i somras ♥


Nu sitter jag hemma hos Louise, vi ska fixa oss så smått sen ska vi hem till hennes kompis som har fest. Känner iiingen där förutom lollan så känner mig lite småmobbad, men det blir nog bra ;) Ni får ha världens bästa halloween! det ska vi ha :)
/ Allmänt /

Were did that feeling go?Så var det Halloween igen. Har knappt tänkt på det ens, det känns inte som att det är det. När man var liten var det mycket roligare, i mitt lilla radhusområde som jag bodde då fixade alla pumpor och tände ljus utomhus, barnen klädde ut sig och gick bus eller godis och på kvällen kollade man på nån läskig film som gick på tv. Går inte att förklara vad som skiljer det från nu, det var bara en annan stämning i luften typ.. Saknar dem tiderna.

/ Allmänt /

1543

H&M


Okej, är skitstressad så tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg för att visa att jag lever. Igår kväll åkte jag och L hem till Simon igen med Gustav och chillade där. Vid halv tolv åkte jag och Louise hem till henne i spånga och jag sov där. Kommer antagligen bli samma visa ikväll, men då ska vi hem till några i spånga istället. Kommer nog bli kul :D har inte pratat med mis padres än men det går säkert braaa. Nu har jag fett mycket plugg att göra, därför är jag stressad. Puss!