/

Min (h)älg. Haha, torr humor?
I lördags. och innan ni kommenterar att jag har redigerat bort finnar med mera, nej, har inte rört våra ansikten. Bara fixat kontrasten och sådär.

Jag sov ju hos Klara i helgen, det har vart supermysigt!
vi har haft en riktig innesittarhelg, har i princip bara varit ute på hennes tomt och solat och så gick vi till Ica en snabbis också när vi köpte jordgubbar.

I fredags skulle Klara kommit och plockat upp mig runt halv nio, men hennes fotbollssak blev försenad och hon kom inte förrän runt halv elva. Så jag satt bara och snackade med lite folk den kvällen, sen när vi kom hem till henne kände vi att klockan var lite för mycket för att hitta på något så vi la oss i hennes säng och snackade. Sen pratade vi i telefon, eller rättare sagt, Klara pratade i telefon och jag sov. As usual.

Sen igårkväll så kollade jag och Klara på Robinsonfinalen hehe (Elenor vann, grym ju!! ni vet, jag är insatt!), sen runt halv tio fick vi besök av några killkompisar. Så satte vi oss i Klaras mörka källare, och kollade på film. Fast vi kollade ju inte direkt så mycket på filmen om ni förstår hur jag menar.... för vi fick aldrig på den...! Ha ha ha, vad jag är rolig.
Så vi satt och stirrade i väggen istället, och snackade och tog det lugnt. Sen följde jag och Klara dem till busshållplatsen runt halv tolv och sen gick vi hem till henne och sov. Det var helt sjukt skönt att sova, jag var så himla trött hela kvällen!

Då vet ni vad jag har sysslat med den här helgen! har ni haft en bra helg då?
/

pool?

Gud vad jag har lust att bada! har ju en klippa precis nedanför mig (fem knop) men det är så jäkla många där och jag orkar verkligen inte träffa någon, haha! känner mig lite små osocial. Grejen är att det är alltid folk där nere som man känner och som sagt, orkar inte träffa någon just nu.

Vad ska jag då göra för att svalka mig? jag funder allvarligt på att köpa en sån där barnpool av plast, ni vet en sån där pytteliten verkligen, och fylla den med iskallt vatten och sätta mig i den och sola. Skitskönt ju! lite pinsamt om nån såg mig dock....haha
/

Brillor

Hahaha jag och Klara i brillor. Talk about att man ser mycket äldre ut i glasögon, eller mognare framför allt. ^^