/

Min (h)älg. Haha, torr humor?
I lördags. och innan ni kommenterar att jag har redigerat bort finnar med mera, nej, har inte rört våra ansikten. Bara fixat kontrasten och sådär.

Jag sov ju hos Klara i helgen, det har vart supermysigt!
vi har haft en riktig innesittarhelg, har i princip bara varit ute på hennes tomt och solat och så gick vi till Ica en snabbis också när vi köpte jordgubbar.

I fredags skulle Klara kommit och plockat upp mig runt halv nio, men hennes fotbollssak blev försenad och hon kom inte förrän runt halv elva. Så jag satt bara och snackade med lite folk den kvällen, sen när vi kom hem till henne kände vi att klockan var lite för mycket för att hitta på något så vi la oss i hennes säng och snackade. Sen pratade vi i telefon, eller rättare sagt, Klara pratade i telefon och jag sov. As usual.

Sen igårkväll så kollade jag och Klara på Robinsonfinalen hehe (Elenor vann, grym ju!! ni vet, jag är insatt!), sen runt halv tio fick vi besök av några killkompisar. Så satte vi oss i Klaras mörka källare, och kollade på film. Fast vi kollade ju inte direkt så mycket på filmen om ni förstår hur jag menar.... för vi fick aldrig på den...! Ha ha ha, vad jag är rolig.
Så vi satt och stirrade i väggen istället, och snackade och tog det lugnt. Sen följde jag och Klara dem till busshållplatsen runt halv tolv och sen gick vi hem till henne och sov. Det var helt sjukt skönt att sova, jag var så himla trött hela kvällen!

Då vet ni vad jag har sysslat med den här helgen! har ni haft en bra helg då?