/ ur arkivet /

How to learn

Två vackra bilder från i somras.
Har bläddrat lite i instruktionsboken till min kamera. Alltså jag är pinsamt dålig på den teoretiska delen, när jag tar ett foto så chansar jag mig oftast fram. Typ trycker lite här och där, vrider lite åt vänster. Sen tar jag bara bilden. Egentligen är det mycket svårare än så, och om jag visste lite mer skulle jag kunna ta mycket finare bilder, utan att behöva gissa mig fram. Instruktionsboken får helt enkelt bli min bästavän ett tag framöver, hur tråkigt det än är.
/

Petunia flower

jag är helt kär i den här toppen, söt & somrig. H&M.
/ Allmänt /

Pinsamt

Hallååå. Klockan är halv sex och solen står högt på himlen, tio grader har det varit idag och jag har haft strumpbyxor. Om ni undrade. Jag & Bea stack till Vällingby och shoppade lite, träffade kompisar och fikade. Typ hela skolan var där, vi hade ju studiedag idag som sagt och tydligen så var det många som var shoppingsugna, hehe.

Jag måste berätta vad som hände när jag & Bea skulle fika idag. Vi hade precis satt oss och jag skulle gå och hämta vatten, så jag tar ner vattenkannan från hyllan och lyckas välta ett glas som jag i slow-motion ser falla mot bänken av betong, och vips glassplitter överallt! Det blev knäpptyst och alla vände sig mot mig, jag ville seriöst bara sjunka igenom golvet! Det var sååå pinsamt, så jag och Bea käka bara upp det vi hade beställt snabbt som 17 & sen stack vi haha.