/ Allmänt /

Valborg

Hej hej hej. Klockan elva var det ja, och punktlig är man. Hyffsat i alla fall. Kvällen har vart super, slutade i lite halvt kaos visserligen men det var kul så länge det varade. Det började i Riddersvik där den "officiella" brasan hölls med en massa kompisar. Vi träffade Emelie & Sara så vi hakade på dem till en klippa, där var det lite annat folk också. Vi satt där en stund med dem sen så drog jag & dem jag var med från början vidare till en annan klippa. Det var inte många där när vi kom men vi satte oss och det kom mer och mer folk, till slut var det proppat. Det var ganska kul faktiskt. No details. ;)
 Men sen kom det civilvakter och alla blev såklart rädda, inte för att jag hade något att vara rädd för. Hade ju inte gjort något olagligt. :p Men jag gick hem i alla fall, ensam i mörkret. Typ vettskrämd. Som tur är pratade jag i mobilen samtidigt med min homie Julia så det var inte lika läskigt.
Jaja, hoppas ni har haft en kul valborg! ♥

/ ur arkivet /

Blommor&bin


Lalala.. håller på och fixar mig lite smått inför kvällen. Vet inte hur det blir men jag ska i alla fall först till majbrasan med min familj, sen kommer jag säkert att träffa några där. Sen drar väl vi vidare nånstans, tänker inte stå bredvid mina föräldrar hela kvällen iallafall, heh.. Måste vara hemma elva som vanligt, det är dåååligt. Men men, så är det när man är en liten skitunge som en kille sa, haha. 

Vad ska ni göra ikväll? :)
/ ur arkivet /

Elgitarr
Min brorsa fyller år idag, och kungen. Och pippi långstrump såg jag, hah.

Han fick en elgitarr och förstärkare. Hans rum ligger precis bredvid mitt och våra väggar är typ som papper. Behöver jag säga mer? funderar på att rymma hemifrån. ^^