/ ur arkivet /

Skärgård

Hej då sötnosar! Nu sticker jag, ska ju ut med båten, ni vet. Ingen bloggning i helgen som sagt! Ni överlever, jag överlever. Jag har längtat så himla mycket ut till skärgården, ska bli jätteskönt att  efter en hel vinter äntligen få komma ut. fast just nu är min mamma stressad som fasen, flänger runt och skriker att man ska göra det & det & det... Haha ;p Men vi hörs efter helgen, om jag inte smälter bort av all sol! Only time will tell ;) Puss och ha det så bra!


/ Allmänt /

Bloggpaus över helgen!

Hej! Allt bra med er? Här är det bara bra. Eller. Jag fick nyss en pil (av gummi, men ändå) skjuten rakt på mitt huvud av min lillebror som står och fnissar "gömd" bakom dörröppningen. Satans unge. Det där gjorde ont.

Jag glömde ju säga att jag tar bloggpaus över helgen! Jag & min familj ska ut med vår båt. Ska bli så himla mysigt, det blir första gången i år också. Jag kommer väl mest ligga och pressa på bryggan om jag känner mig själv rätt. Haha. Bild på båten kommer senare.

Förövrigt så önskar jag er en underbar dag i solen! Hugs!
/

DagensJag har på mig en olivgrön tröja från Gossip, ett par avklippta gamla jeans från Crocker, halsband från Glitter och armband från Pilgrim.