/

Shopping i gallerian

Kom "precis"(precis för  mig är en timme eller så!)  hem från Vällingby, har vart i nya gallerian med Bea och Moa större delen av dan.
Köpte en skitsöt väska från Gina tricot, 129 kr
och vita/rosa skor från Fred perry, 639 kr  (20% rabatt! vanliga priset är 799 kr)


  Är jättenöjd med dagens inköp. :)

/ Allmänt /

från topshop

Nu har moa köpt min drömblus, och jag är avundsjuk som bara den. Som tur har hon "lovat" att jag får låna den och det tröstar väl lite.

                                                  image31
Så himla fin,  den ser väldigt 'Gossip Girl' ut tycker jag!
/ Allmänt /

mogen nog att prata pension?

god morgon, ännu en solig(?) dag!
Har precis ätit frukost och innan dess var ju ute och gick, gud vad duktig man är. Gick en runda på ca 30 minuter, så det var inte så långt, men skönt med lite frisk luft. Mina nya skavsår är dock inte så sköna. Igår kväll blev väldigt lyckat, filmen som vi såg (27 dresses) var jättebra! Förstår inte hur filmen bara hade kunnat få två bin ..Vi åt middag på donken även fast det är emot mina principer, det var liksom tre mot en så jag hade inte mycket val. Det var ju lite kul när jag fiskade upp min vattenflaska ur väskan, efter som jag hatar att slösa pengar på läsk, och Moa bah: Maja, dags att prata pension? haha. Jag är verkligen såkallad "lillgammal". Iallafall jämfört med mina kompisar.

Vi spanade också in den nya gallerian, Gud vad fint där är! Det är som NK, fast lyxigare. Tänkte ta ett kort men det var rätt mycket folk, plus att jag skulle ha känt mig som världens tönt om jag bara stod och fottade. Fint var det i allafall.

När bion var slut så fick vi vänta i en knapp kvart på bussen. Kan ju säga att Vällingby centrum Är inget mysigt ställe att vara på på kvällen. Det var nästan bara massa skumma människor där, och en kille med världens skägg ba stirrade på mig och mina kompisar och flinade. Lite småläskigt.

Idag så ska jag nog till vällingby igen, vill titta lite nogrannare på gallerian.
Hoppas ni hade en lyckad fredag!