/ Allmänt /

Järvsö ridläger nästa.

Hej hej... Klockan nu 6:20 och jag känner mig helt off... Jag har precis duschat och klätt på mig och snart ska jag äta frukost. Aja, jag är inte direkt på skrivhumör nu(jag får knappt fingrarna till att skriva vad jag vill!) så jag säger tack för mig och så ses vi om en vecka!

Ha det bäst nu här hemma i Sthlm! Kram på er alla ♥
/ Allmänt /

Godnatt.

Kvällen har spenderats i soffan med en Ben&Jerry's i handen tittandes på gamla repriser på 'That's so Raven' och 'Zack & Cody's suit life' på disney channel.Jag vill helst inte erkänna att jag gillar dem, men äsh. Jag gillar dem. I said it. I'm a nerd. ;)
Annars då? jag är superpirrig. 07.30 i morgonbitti skjutsar mamma mig till T-centralen där jag ska möta upp de andra. Jag är nervös, men så förväntansfull. Vad kul vi ska ha det. Jag, Beatrice och Nathalie. På Järvsö ridläger. 70 mil  hemifrån. Japp, det blir nog bra. nu ska jag lägga mig, vill vara pigg imorgon!
Och så ska jag krama min lilla hund Ludde (en mjukis då såklart) extra mycket för han får inte följa med till lägret. Han får inte plats. =( Jag har nog aldrig sovit utan honom en hel vecka sedan jag fick honom. När jag var sex. Men han får det nog bra!
Nu ska jag som sagt sova, men jag ska försöka peta in ett litet inlägg i morgonbitti innan jag åker! Puss & Godnatt på er!

/ Allmänt /

Världen godaste glass.

 

(C) Kusinmajas

Vilken är eran favorit? =)