/ Allmänt /

NYÅRSAFTON!Nu börjar allt lugna sig... Har haft en skitstressig eftermiddag hitills, massor att fixa, bland annat klädsel och smink och så vidare. Kan visa era senare hur jag ser ut :).  Nu ska jag packa ihop det sista och sen bär det av hem till Klara där jag & några andra tjejer ska sova inatt, gud vad mysigt vi kommer ha! men innan vi ska "sova" ska vi träffa massa andra kompisar som vi ska fira in det nya året med. Nej, nu måste jag rusa. Jag önskar er alla en lyckad kväll och ett riktigt gott nytt år, ses nästa år babes! :)
/ Allmänt /

wonderwallHar precis kommit hem från en otroligt jobbig promenad, mamma ville inte att jag bara skulle sitta inne och dega så hon släpade med mig ut, helt osminkad och ofixad, förbi skogar, sjöar och  ja... mer skog. Cirka sju kilometer låter kanske inte så mycket men för mig som är så otränad man kan vara var det en mardröm. Puh. Aja, nu ska jag gå och tanka på med ny bensin, eller ja äta med andra ord.
/ Allmänt /

BeverlyHillsDet har ju kommit ut en "ny variant" av det gamla Beverly Hills, 90210 tror jag det heter. Jag har inte sett det men skulle vilja göra det, jag älskade gamla Beverly Hills och misssade inte ett enda avsnitt när det gick i repris för några år sedan. Kan allt om alla karaktärer och min favorit var Brenda, hon i blå bikini. Henne ville jag va som när jag blev stor, lika fin som henne i alla fall.