/ Allmänt /

Bye

Hej hej! Nu ska jag dra mig mot bussen hem till Amanda. Har inte bytt om än, jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig isånnafall? Jaja. Försökte lägga ut dagens outfit förut men det vägrade att ladda upp bilderna igen! Segt..;p Får försöka igen i morgon.

Ha en undebar kväll älsklingar! =)
/ Allmänt /

Me gustan mucho las vacaciones...

Hade värsta feta spanskaprovet idag, det gick väl inte sådär jättebra. Jag hade tydligen missat några glosor nån vecka som jag inte hade hört talas om förrän idag.
Jaja, jag tror väl jag fick ungefär 7 till 12 fel av 84 glosor så det är ändå okej, det är bara jag som vill att allt ska vara perfekt...Haha ;p

Sen skulle man rätta varandras prov, och en del svarar verkligen kul alltså, måste bara dela med mig av mina favoriter!

me gustan mucho las vacaciones(Jag gillar verkligen att ha lov), stod det bland annat, så skulle man svara vad det betydde på svenska.  "Jag har waxinerat mig" svarade någon. En annan svarade "Jag älskar choklad" och en annan "Jag har sköna veckor". Haha! Sen var det någon söt som svarade kylskåp när det skulle vara jordgubbsglass. Var rätt kul.

Kvällens planer, jag ska  till majbrasan med Amanda, Bea, Felun & Moa. Ska bli jättekul =) De flesta ska ju till gläntan men vi orkade inte åka till Spånga så vi tar riddersvik istället. Hoppas ni får en skön valborg allihopa!
/ Allmänt /

Grattis lillebror!

I år fyller lillbrorsan år, så har precis varit inne och sjungit för honom (förutom jag som bara hummade & mest stod och halvsov!). Tror han är jättenöjd, han fick ett playstation 3 som vi inte ens ska gå in på hur mycket det kostar plus tonvis med kläder.

Maja: Grattis på nio...?elva...?TIOÅRSDAGEN javisst, javisst!
Brorsan: Visste du inte att jag fyller tio?
Maja: Jo självklart,  sånt där blir lite suddigt på morgonen bara that's all.

Sen hade mina föräldrar en underhållande disskution om silverbestick(som jag och brorsan jämt får av farmor!), Ifall de är något att ha eller om det  bara är skräp. Mamma står för att silverbestick är toppen, de kommer vi tydligen få stor anledning att använda  om några år, alltid bra med sånt. Medan pappa tycker det är totalt onödigt eftersom att det aldrig har intresserat honom. "sälj skiten" är hans motto. Jag vet inte riktigt vem som vann om jag ska vara ärlig. Jag måste bli mer uppmärksam.

Btw, valborg idag ju! Ska till majbrasan med några kompisar, ses där, kramar!